امواج صوتی قابلیت انتقال از طریق استخوان جمجمه را دارند؛ بنابراین وقتی یک دستگاه با تکنولوژی القای استخوانی در بخش مناسب روی سر قرار بگیرد، میتواند ارتعاشات را به استخوان وارد کند تا از آن طریق به حلزون گوش برسند. در ادامه قصد داریم در مورد تکنولوژی جدید القای استخوانی ایرپاد با شما صحبت کنیم…
هدف این تکنولوژی، ایجاد جایگزینی برای پردهی گوش است که با دور زدن گوش بیرونی و میانی، بتواند لرزشهای ناشی از امواج صوتی را رمزگشایی کرده و آنها را به ارتعاشات قابلدرک توسط گوش داخلی تبدیل کند.
با این میان بُر، عملا گوش میانی و پرده گوش از فرآیند انتقال صدا و ارتعاش حذف میشوند و نتیجه نهایی نیز همان ارسال ضربانهای عصبی به مغز است. این روش انتقال صدا را تکنولوژی القای استخوانی نامیدهاند.
مزایای سیستم القای استخوانی
چنین سیستمی مزایای خود را دارد:
به عنوان مثال با استفاده از هدفون القای استخوانی کاربران این امکان را دارند تا همزمان با شنیدن صدا از هدفون، صدای محیط زندگی خود را بشنوند.
همچنین در شرایطی که گوش آسیب دیده یا در شرایطی که جریان هوا وجود ندارد (به عنوان مثال زیر آب) نیز میتوان از هدفون القای استخوانی استفاده کرد.
مطالب مشابه
فناوری القای استخوانی در ایرپاد جدید
شرکت اپل نیز اظهار داشت که سیستم القای استخوانی ایرپاد به گونهای ساخته شده است که کانال گوش را از سایر منابع صوتی مسدود نمیکند، یعنی هنوز این امکان را به کاربر میدهد تا صدای محیط را بشنود.
این اولین باری نیست که اپل استفاده از فناوری القای استخوان را در دستور کار خود قرار میدهد!
پروندههای ثبت اختراع از سال ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ نشان میدهد که این شرکت در گذشته نیز به دنبال هدفونهای بی سیم با این تکنولوژی بوده است.
علی رغم سالها تحقیق، شرکت اپل هنوز محصولی با این تکنولوژی را معرفی نکرده است؛ اما به نظر میرسد که ایرپاد جدید کاندیدای مناسبی برای استفاده از این فناوری است.
پاسخ دهید